Prevent grupacija - podrška mladima Bosne i Hercegovine

Deadline: As soon as possible

Projects

Grant

Location(s)

  • Bosnia and Herzegovina

Overview

Prevent grupacija u Bosni i Hercegovini je članica globalne kompanije koja upošljava preko 13.000 uposlenika na 36 lokacija u svijetu. Prevent u Bosni i Hercegovini osnovan je 1999.godine i danas je među vodećim izvoznicima.

Details

Kontinuitet podrške mladima Bosne i Hercegovine. Stvaramo zajedničku vrijednost

Korporativna politka Prevent grupacije obuhvata princip prema kome svaka uspješna kompanija treba da učestvuje u razvoju društva, društvene okoline i svojim radom promoviše kolektivno dobro zajednice. Uzimajući u obzir sve navedeno Prevent posebnu pažnju poklanja razvoju lokalne zajednice i mladih u njoj. Afirmišemo mlade i talentovane ambasadore Bosne i Hercegovine te im pomaže na putu ka ostvarenju snova. Kroz podršku Fondaciji Hastor, Prevent stipendira preko 1714 osnovaca, srednjoškolaca i studenata ugroženih kategorija.

Kroz politiku društveno odgovornog poslovanja Prevent posebnu pažnju poklanja njegovanju odnosa s lokalnom zajednicom te izgradnji zajedničke vrijednosti kao osnove za razvoj kompletnog društva. U okviru njegovanja navedenih odnosa, Prevent grupacija je višegodišnji sponzor raznih kulturnih manifestacija, sportskih klubova i drugih aktivnosti od šireg drušvenog značaja.

Opportunity is About


Eligibility

Candidates should be from:


Description of Ideal Candidate


Dates

Deadline: As soon as possible


Cost/funding for participants

+ More Info / Application Save Opportunity Un-save Opportunity


find-dream
Search from 4962 opportunities in 164 countries

Internships, scholarships, student conferences and competitions.